Maderoterapija Centar nastao je iz Beauty centra Lotos, kao specijalistički centar koji se bavi edukacijama i tretmanima Maderoterapije.

- 2015.godine Lotos beauty centar je salon koji prvi u Srbiji i regionu kao uslugu u svoj salon uvodi Maderoterapiju. Kroz primenu, usavršavanje i praksu terapeuti iz salona Lotos posle uspešne primene drvenih elemenata u borbi protiv celulita, uvode i Maderoterapiju lica kao i Maderoterapiju leđa u vidu terapeutske masaže.

- Maderoterapija Centar Lotos poseduje kompletnu papirologiju o poreklu drvenih elemenata koje koristimo. Svi elementi koji se koriste pri masaži i koje naši polaznici dobijaju su ručno rađeni od najkvalitetnije vrste drveta sa obradom koja ne šteti koži i nije hemijski tretirana. Elementi su posebno dizajnirani sa ciljem da podstaknu procese u našoj koži i organizmu, bez ikakvih mogućnosti da naude.

- 2016. Maderoterapija Centar od Zavoda za intelektualnu svojinu dobija zaštitu brenda Maderoterapija ® gde naš logo potvrđuje kvalitet usluge masaže, drvenih elemenata koji se koriste pri masaži, kao i obuke koje izvode terapeuti Lotos beauty centra predvođeni Višim fizioterapeutom Ivanom Mitrovićem.

- 2018.godine Maderoterapija Centar dobija veliko priznanje gde Republika Srbija i Ministarstvo prosvete daju akreditaciju za vršenje edukacija u oblasti Maderoterapije. Tada se osniva Madero Academy Lotos gde svi koji žele da počnu da se bave Maderoterapijom mogu o toj tehnici naučiti kompletnu primenu drvenih elemenata u estetske svrhe. Na Akademiji se kroz teoriju i praksu izučava Maderoterapija Anticelulit, Maderoterapija lica i Maderoterapija leđa/Terapeutska.

Po čemu se razlikujemo i koje su prednosti našeg školovanja?

Jedini odobren program od Ministarstva prosvete iz oblasti Maderoterapije
Kompletna primena drvenih elemenata - Maderoterapija Anticelulit, Maderoterapija lica, Maderoterapija Leđa
Profesionalni i potpuni setovi drvenih elemenata
Patentirani drveni elementi
Visoko obučeni nastavni kadar
Mogućnost daljeg usavršavanja
Podrška u daljem radu
Po polaganju polaznik dobija Uverenje sa kojim može da otvori salon ili se zaposli u oblasti Maderoterapije
Na obuci polaznik dobija znanje i iskustvo u vezi:
Problem i lečenja celulita
Higijena rada
Održavanje elemenata
Limfni i cirkulatorni sistem
Mišićni i muskulatorni sistem
O Maderoterapiji
Tehnika primene Maderoterapije

Sve informacije u vezi upisa i obuke možete dobiti na: +381 64 54 00 676
www.maderoterapija.rs