Lacrima - Ruska profesionalna kozmetika

PDFŠtampaEl. pošta

Za trlacrimaetmane koje radimo u salonu primenjujemo proizvode ruske profesionalne kozmetike Lacrima koja se proizvodi od ekološki čistih biljnih komponenti morskog kolagena i elastina, što je suštinska karakteristika neagresivnog delovanja ovih preparata na kožu.

Kompleksne terapije, koje su razrađene u kozmetičkom centru Lacrima i veoma uspešno testirane u više regiona Rusije i inostranstvu, omogućavaju sprovođenje profesionalne nege uz uvažavanje individualnih osobina kože.

Ove terapije su namenjene za kozmetičke klinike i profesionalne kozmetičare i predstavljaju ih 3 osnovna pravca.

Prvi pravac - nega za zrelu kožu, koja zahteva intenzivnu ishranu, hidrataciju i stimulaciju.

Drugi pravac predstavljen je nizom terapija za negu osetljive kože, kože pod stresom, izloženoj umoru i negativnom uticaju spoljašnih faktora.

Treći pravac sastoji se od kompleksa lekovitih terapija, usmerenih na otklanjanje kožnih oboljenja i mana.

 

fitopiling1Terapija koju mi posebno ističemo je terapeutski biljni piling, FITOPILING LACRIMA, koji deluje na sve slojeve epiderma, apsolutno bez štetnih posledica, svi sastojci fitopilinga su prirodni biološki aktivni preparati. Dugogodišnji rad sa ovom terapijom potvrđuje njenu visoku efikasnost i apsolutnu neškodljivost.
Fitopiling ne samo da izaziva brzo perutanje površinskog sloja kože nego i aktivno utiče na normalizaciju metabolizma elemenata u koži, obnavljanje turgora (elastičnost i zategnutost kože).

Fitopiling se preporučuje kod nečiste kože, hiperkeratoza i neravnina, za masnu kožu sa proširenim porama i hiperpigmentacijama gde aktivno utiče na metabolizam potkožnog tkiva.
Biološko dejstvo pilinga ostvaruje se putem poboljšanja metabolizma tkiva. Za razliku od drugih vrsta pilinga Fitopiling ima produženo delovanje, što znači da posle od 2-3 tretmana postiže poboljšanje stanja kože.
Fitopiling je veoma efikasan, daje brze rezultate, bez traumiranja kože i ne izaziva komplikacije u periodu posle pilinga.
Preparat veoma uspešno leči kožu i utiče na njeno veoma brzo obnavljanje. Ovaj piling možemo preporučiti za rešavanje više od 60 % problema kože sa kojima se kozmetičari svakodnevno sreću.

 

Specijalna linija kozmetičke kuće Lacrima je transepidermalna terapija - ARCOBALENO

Najznačanija karakteristika ove terapije je primena peptida- organskih materija, koje se sastoje od lanaca aminokiselina. One zahvaljujući svojim malim dimenzijama prolaze u dublje slojeve kože bez igle, zahvaljujući nano-tehnologiji i recepturama po kojima su patentirani i pokreću procese revitalizacije, tj. regeneraciju oštećenih i rast novih ćelija.

Zbog toga se podmlađivanje odvija iznutra, uz pomoć sopstvenih snaga organizma. Peptidi se aktivno suprostavljaju procesima starenja i omogućavaju maksimalno delikatnu stimulaciju ćelija i pojačavaju sopstveni potencijal ćelija, inicirajući tako procese regeneracije tkiva. Na taj način peptidi ne samo da ublažavaju posledice procesa starenja, nego i imaju neposredno dejstvo na uzročnike starenja, i druge degenerativne procese u ćelijama kože. Na taj način upotreba peptida u recepturama kozmeceutskih preparata obezbeđuje stabilne i dugoročne rezultate kod sledećih poremećaja stanja kože:

 

  • dehidratacija i poremećaj epidermalne barijere
  • promene vezane za starenje kože i mimičke bore
  • korekcije ovala lica
  • hiperpigmentacije, seboreje, hiperkeratoze, rozacee i kuperoze

Važna napomena u vezi peptida: prodiranje peptida je ograničeno, oni ne prolaze u potkožne slojeve i zbog toga negativne nuspojave prilikom njihovog korišćenje ne postoje. U recepturama kozmeceutičkih preparata nikada se ne koriste hormoni i antibiotici.

 

Šta su peptidi?

 

Peptidi (gr. πεπτός) su kratki lanci amino kiselina koji utiču na sintezu belančevina i njihovo osnovno svojstvo je mala specifična zapremina i laka apsorpcija u tkiva.  Aplikovani na kožu, peptidi prolaze ne samo kroz slojeve kože do mezoderma, nego u samu ćeliju, dakle kroz ćelijsku membranu i citoplazmu, kako bi informacije potrebne za sintezu belančevina dopremili u samo jedro ćelije. Otuda aplikacija Arcobaleno preparata podstiče prirodnu regeneraciju tkiva kože na ćelijskom nivou, doprema neophodne sastojke i uspostavlja procese koji su narušavani godinama. 

Uz pomoć naprednih nanotehnologija, primenjenih u kreiranju najmodernijih prirodnih kozmetičkih preparata, peptidni serumi su sada u službi čuvara vaše lepote.

 

 

Vaš termin ili konsultacije možete zakazati na:

 

 

 

Tel: +381 11 3553 809

Mob: +381 64 5400 676