Mezoporacija

PDFŠtampaEl. pošta

mezoporacijaNo needle mezoterapija

 

Nova, efikasna tehnika za brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu. Ova metoda primenjuje pulsne, naizmenične struje koje stvaraju elektromagnetno polje, koje otvara privremene kanale (mezopore) u lipidnom sloju između epiderma i derma i time omogućava prolaz aktivnih supstanci u žive slojeve kože.

 

Mezoporacija je apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji, za osobe koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele da reše problem opuštene kože, bora, fleka, akni, celulita i masnih naslaga.

 

U toku klasičnih bioloških tretmana svega 10% aktivne supstance, koju koristimo u radu može da dopre do dubljih slojeva kože, te su svi efekti samim tim ograničeni. Slična situacija je i sa primenom krema i preparata, koje svakodnevno koristimo u kućnoj nezi. Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen, dermostimulišuci faktori) poveća sa 10% na fantastičnih 90%, na dubini prodiranja od 1 cm i 65% na dubini od 6 cm, što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tela, kako kod starijih, tako i kod mlađih osoba.

 

Pored pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje kao uvodni tretman u tretmane podmlađivanja. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

 

 

Vaš termin ili konsultacije možete zakazati na:

 

Tel: +381 11 3553 809

Mob: +381 64 5400 676