Mikrodermoabrazija

PDFŠtampaEl. pošta

MDA

 

Šta je to dijamantska mikrodermoabrazija?

 

Dijamantska mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuuma, koji ujedno vrše i vakuum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju. Ovaj ciklus traje 2 nedelje, a u zrelijim godinama se usporava, pa ga treba ubrzati. Kod masne kože mladih ne dolazi do redovnog ljuštenja starih ćelija što stvara sklonost ka aknama. Stoga se ovaj tretman preporučuje i mladim i zrelim kožama.

 

Kako mikrodermoabrazija deluje na kožu?

 

Smatrajte mikrodermoabraziju idealnim pilingom. Doprinosi obnavljanju kože na sledeći način:

 

* Smanjuje staračke pege (hiperpigmentacije) i male bore
* Smanjuje proširene pore
* Stimuliše nastanak novog kolagena
* Poboljšava tonus i teksturu kože

 

Takođe dijamantska mikrodermoabrazija je idealan tretman pre tretmana mezoterapije bez igle jer uklanja sloj mrtvih ćelija koje su najveća prepreka prodoru korisnih materija kroz kožu.

 

Stanje kože je vidno bolje već posle prve procedure. Na obrazima se pojavljuje rumenilo i ten se izjednačava, koža je glatka!
Po pravilu, za optimalan efekat treba sprovesti 4 do 6 procedura, koje se rade jednom u 7 dana. Da bismo održavali lepotu kože, svaka 3 meseca sprovodimo nove procedure. Sama procedura ne traje duže od 30 minuta, i osim na licu, možemo je primeniti na rukama, vratu i dekolteu.

 

 

Vaš termin ili konsultacije možete zakazati na:

 

Tel: +381 11 3553 809

Mob: +381 64 5400 676